036 - 808 05 92

Notaris in Almere nodig?

Notariële akte in Almere

Een notariële akte is een geschrift dat door een notaris in de uitoefening van zijn ambt kan worden opgemaakt. De notaris is hierbij een onpartijdige deskundige, die de belangen behartigt van alle partijen die bij het opstellen van de notariële akte zijn betrokken. Ook bij De Notarisunie; uw notaris in Almere en in de omgeving van Almere, bent u aan het juiste adres voor het opstellen van een notariële akte. Het opstellen van dergelijke akten behoort tot de kerntaken van ons notariskantoor in Almere, wij zijn u dan ook graag van dienst. Wilt u afspraken op het gebied van personen- en familierecht, onroerendezaak recht of het rechtspersonenrecht deskundig vast laten leggen? Wij stellen in Almere een notariële akte voor u op.

Betekenis van een notariële akte

Het is belangrijk om bepaalde afspraken goed vast te laten leggen op papier. Een notariele akte, zoals onze notarissen die in Almere voor u kunnen opstellen, heeft een bijzondere betekenis:

• Door de ondertekening door de notaris staat de datum van de akte voor iedereen vast en ook staat vast dat de notariële akte ondertekend is door degenen die daarin als ondertekenaars zijn vermeld.

• Van een notariële akte kan een grosse worden afgegeven. Als iemand in een notariële akte een bedrag heeft schuldig erkend, kan met behulp van een grosse van die akte zonder tussenkomst van de rechter worden overgegaan tot executie. Dat wil zeggen verkoop van de goederen van de schuldenaar, als deze zijn verplichtingen niet nakomt.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Almere en omgeving.

Diensten

  • Testament opstellen / controleren
  • Notariële akte opstellen / controleren
  • Samenlevingscontract opstellen / controleren
  • Overige notariële werkzaamheden

Hoofdvestiging