036 - 808 05 92

Notaris in Almere nodig?

Notariskantoor in Almere

De Notarisunie, uw notaris in Almere, is gevestigd in een modern kantoorgebouw aan Randstad 22-167/ hoek Randstaddreef in Almere-Stad. Wij zijn een dynamisch notariskantoor dat in 1999 is gestart door Mr J.W. Landgraaf. Bij ons notariskantoor zijn op dit moment ruim 20 mensen werkzaam, die erin zijn gespecialiseerd om u van dienst te zijn op alle rechtsgebieden van het notariaat. Heeft u een notariële akte nodig? Gaat u bijvoorbeeld een huis kopen, of een testament opstellen of veranderen? Wij helpen u graag. Ook voor advies over belangrijke zaken in uw leven, zoals over een geregistreerd partnerschap of over het starten van een eigen bedrijf kunt u in Almere bij ons notariskantoor terecht.

Privacy bij uw notariskantoor

Privacy staat bij de ons notariskantoor in Almere hoog in het vaandel. Bij een bezoek aan ons kantoor wordt u ontvangen in één van onze vier spreekkamers. Een wachtkamer kennen wij niet! Onder het genot van een kopje koffie met een chocolaatje kunt u met één van onze specialisten van gedachte wisselen. De notarissen die werkzaam zijn bij ons notariskantoor beschikken stuk voor stuk over alle benodigde juridische en fiscale kennis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat uw onze dienstverlening aansluit bij uw wensen. Kwaliteit is gegarandeerd! Wilt u in Almere een afspraak maken bij ons notariskantoor? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Almere en omgeving.

Diensten

  • Testament opstellen / controleren
  • Notariële akte opstellen / controleren
  • Samenlevingscontract opstellen / controleren
  • Overige notariële werkzaamheden

Hoofdvestiging