036 - 808 05 92

Notaris in Almere nodig?

Samenlevingscontract in Almere

Als u gaat samenwonen, moeten er veel dingen worden geregeld. Zo is het onder andere een goede stap om het samenwonen officieel te maken door het opstellen van een samenlevingscontract. Een samenlevingscontract is een overeenkomst tussen twee ongehuwde partners die op een rechtszekere wijze samen willen wonen. In dit samenlevingscontract worden afspraken vastgelegd over bijvoorbeeld de verdeling van de kosten in de huishouding en de financiële bijdrage van beide partners, het gebruik van bankrekeningen en zaken die met de woning te maken hebben.

Samenlevingscontract laten opstellen

In Almere en in de omgeving van Almere kunt u voor het opstellen van een samenlevingscontract gebruik maken van de diensten van De Notarisunie; uw notaris in Almere. Wij vertellen u wat een samenlevingscontract voor u kan betekenen en geven u graag advies over de regels omtrent samenwonen. Door middel van een samenlevingscontract gaan u en uw partner een wettelijke overeenkomst met elkaar aan en bent u verplicht om elkaar te beschermen en voor elkaar te zorgen. Ook bent u beide beschermd, mocht de ander iets overkomen. In Almere en in de omgeving van Almere voorzien wij u en uw partner graag van een gunstig samenlevingscontract. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak op ons notariskantoor in Almere.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Almere en omgeving.

Diensten

  • Testament opstellen / controleren
  • Notariële akte opstellen / controleren
  • Samenlevingscontract opstellen / controleren
  • Overige notariële werkzaamheden

Hoofdvestiging