036 - 808 05 92

Notaris in Almere nodig?

Testament in Almere

Met een testament verklaart u wat er na uw overlijden met uw nalatenschap moet gebeuren. Vooral als u specifieke wensen heeft, is het belangrijk deze vast te laten leggen. Bijna iedereen weet dat men voor een testament bij de notaris moet zijn. Als u in Almere of in de omgeving van Almere meer informatie wilt over een testament, of u uw testament wilt laten opstellen of wijzigen, bent u aan het juiste adres bij De Notarisunie. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van testamenten, als notaris in Almere zijn wij u graag van dienst.

Opstellen en wijzigen van een testament

Elk testament kan te allen tijde worden gewijzigd, aangevuld of geheel herroepen. In Almere helpen wij u graag bij het opnemen van verschillende bepalingen in uw testament. Hierbij kunt u denken aan een executeurenbenoeming, voogdijregeling, erfstelling en legaten of een privéclausule. Iedereen die ouder is dan zestien jaar kan een testament laten opstellen. In Almere zorgen onze notarissen tevens voor de inschrijving van het testament in het Centraal Testamenten Register. Wilt u er zeker van zijn dat na uw overlijden alles voor uw nabestaanden goed is geregeld? Laat onze specialisten in Almere dan een testament voor u opstellen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Almere en omgeving.

Diensten

  • Testament opstellen / controleren
  • Notariële akte opstellen / controleren
  • Samenlevingscontract opstellen / controleren
  • Overige notariële werkzaamheden

Hoofdvestiging